VRT BEZ MOTIKE PDF DOWNLOAD

Author: Fenrim Mezijas
Country: Pakistan
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 2 June 2016
Pages: 39
PDF File Size: 5.2 Mb
ePub File Size: 9.52 Mb
ISBN: 560-2-37994-906-1
Downloads: 30795
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bazil

Izvrsno podnose mraz, a volimo ih i sirove i kuhane.

Nasuprot njoj stavim velike hrpe sijena i tako je natjeram da se nasloni na ogradu. A sad o rotaciji.

Ruth Stout – Vrt Bez Motike

I lako vrt bez motike pdf download je brati. To mi uzima oko tri sata svake sezone. To je dobro vrijeme i da se na vilama odnese malo sijena do kukuruza i pospe medu redove. Tikva sorte Buttercup ovdje je vrlo cijenjena. Prema tom kriteriju, test koji sam proveo sa sor- tama duge mrkve dao je spektakularne rezultate.

To je izvrsno jelo. Poticanje klijanja jednostavan je tretman, koji bih odobravao da nisam otkrio fownload postupak. To 1 3 9 Richard V.

Makar te metode pouzdano djeluju, tosu hitne vrt bez motike pdf download koje na dulji rok ne bi smjele biti potrebne. Zrele primjerke zatim poberete, isperete sjeme i dalje postupate kao i s tikvama. Zato se strpite s kasnijim sortama dok se zemlja ne zagrije i sunce ne vtt visoko. Nakon mraza bacila sam pogled i vidjela da su se vitice smrznule, ali je zraje, 1 1 9 R u t h Stout visoko gore na ogradi, bilo u redu, vrt bez motike pdf download sam ga pobrala.

Dodnload pitaju treba li tlo posuti gnojem, preorati ga i onda prostrijeti stelju.

Vrt bez motike pdf download kasne se brine sunce. Kod kolnog ulaza veliki je trokutasti zasad planinskih karanfila. Zalijte ga, prekrijte daskom i odmah nagrnite stelju. O oranju, smrzavanju i drugim idiotskim idejama Tamo su pustile korijen.

Nisam ga zagrtao grabljama. Ili, bolje, ima li odgovora? Zatim sravnjenu masu prekrijem sijenom. Tuga jesasvim sakrila visoka vegetacija, k o j a j vrt bez motike pdf download zatim bila sravnjena sa zemljom i prekrivena s 15 centimetara debelim slojem sijena.

Kompos- tom u tlu. U jednom testu upotrijebio sam i stabljike kukuruza koje su ostale! Za pokus sam 69 R u t h Stout nekoliko stabljika ostavila nepokrivenima. Uzgajate li lisnati kelj? Ispred svega je toga red kolumbina i tu i tamo koja astra, koja tu dobro uspijeva jer voli polusjenu. Ali ima i jednu manu: Za jesenske berbe odaberite najbolje vitice, pa plodove s njih spremite malo podalje od ostalih. Jedan od posjetitelja iz Connecticuta, koji vrt bez motike pdf download upravo bio stigao, rekao mi je: Postoje i osobe koje jednostavno ne mogu ostaviti biljku na miru.

Male biljke ne mogu se probiti kroz debelu stelju, pa je zato treba pomaknuti na rub cvjetnjaka. Ali znanstvenici su oprezni. S gnojivom je uspijevao jednako dobro kao d a j e stavljen izravno u dobro tlo.

Ruth Stout Vrt Bez Motike

Ruth je stigla tamo kamo ja idem. Ali je ostatak uroda propao. No mislim da sam sada to nekako ispravila. Jedan od njih bio je povezan s velikom sjemenarom, a drugi je vrt bez motike pdf download prof.

Ali vrt bez motike pdf download bi moglo Obeshrabriti mnoge od nas. McEwen dobro je poznavao predmet, pa ga nije bilo lako pratiti, ali beskrajno mi se dopao.

Kad je novi hibrid petunije postao dostupan, rekao je: Dok smo prolazili pokraj okvira, prijatelj me upitao: Jedan od “autoriteta” izjavljuje: Morao bi biti lagan za uzgoj, uz minimum vremena i rada.

Tada bih razgrnula zemlju i pokazala im sijeno ispod nje.

John je rekao da nije tako. Kasnije m i j e dr.

Vrt bez motike ! Tko kaže da ga nema ?! 🙂 | 01

A ako, poput mene, volite taj posao, to dpf i opet odgovor: Bio je zanimljiv i kvalitetan. Motikom sam iskopala male izdanke iz velikog grma i zabola ih u zemlju.

Vjerujem da je bolja od stajskog gnoja, i to je jedino gnojivo koje moji cvjetnjaci dobivaju. Da, vrt bez motike pdf download mislim da je kombinacija bolja. Berba bi morala biti jednako lagana. Mislili biste da vas varam.